Qui sóc

Mar Sánchez Troya (Barcelona, setembre de 1.967)

Sóc membre de Photosagrera, Associació Fotogràfica de la Sagrera, des del 2.009.

Sempre he sentit atracció per l'art en general, ja sigui pintura, escultura, decoració, ball, música. Des de fa uns tres anys aproximadament va començar a intrigar-me el vuitè art, la fotografía. Si és cert que havia vist exposicions diverses però vaig encuriosir-me pel que es sentia, del que es veia, del que s'interpretava des del petit forat d'una càmera.

Dono gràcies a tots aquells amics i amigues que, quan jo vaig començar,  ja eren professionals o aficionats amb molt bagatge que em van ajudar a conèixer aquest mon i a formar-me com a fotògrafa amateur.

La meva formacó ha estat bastant autodidacte amb la ajuda manuals i llibres i provant i provant, també, per descomptat i tal i com he dit abans, escoltant els bons consells de les persones que coneixía amb experiència.

 

He anat aprenent dels meus propis errors. He fet cursos monogràfics que m'han ajudat a entendre i possar en pràctica determinades tècniques.

 

Penso que encara hi tinc moltíssim a fer però, això és precisament una de les coses que més m'agrada de la fotografía, mai pares d'aprendre i cada moment és únic i irrepetible.

He participat en diverses exposicions col.lectives i una individual.